ΦΟΒΙΕΣ

«Ο φόβος του φόβου»: Δουλεύοντας με την προσέγγιση Gestalt.

 

Στο εργαστήριο αυτό, αρχικά θα γνωρίσουμε καλύτερα τις φοβίες. Θα πλησιάσουμε κοντά.

 

Τι είναι η φοβία; Τι εννοούμε λέγοντας φοβία; Τι δυσκολίες και ποιοι θεραπευόμενοι μας έρχονται στον νου; Ποια είναι τα σύνορα της φοβίας; Πώς συνδέονται οι φοβίες με όλο και περισσότερο περιορισμένο χώρο στην καθημερινότητα μου;

 

Από πού προέρχεται ο κίνδυνος; Από έξω; Από τις σχέσεις μου; Από το σώμα μου;

 

Αυτά τα ερωτήματα θα εξερευνήσουμε και μέσα από μια ζωντανή διαδικασία θα επιτρέψουμε στο φονικό πεδίο να εκφραστεί. Να φανερωθεί. Θα το αφήσουμε να κινηθεί.

 

Μέσα από προσωπικές δουλειές και εποπτική διαδικασία θα μας γίνει φανερό τι παρεμβάσεις χρειάζονται στη θεραπεία με τις φοβίες. Μια θεραπεία με την προσέγγιση Gestalt.  Μια θεραπεία που απελευθερώνει τον άνθρωπο για να απολαύσει την ζωή του.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: Σαβ. 29 & Κυρ. 30 Μαρτίου 2025        ΩΡΕΣ 10:00-17:00

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: Κώστας Μιχαηλίδης, Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη όπου και αποφοίτησε από τη σχολή Δασολογίας. Στην πορεία της καριέρας του άλλαξε αντικείμενο και αφοσιώθηκε στην επιστήμη της Ψυχολογίας. Είναι απόφοιτος του TEESSIDE COLLEGE, Counseling and Psychological Science. Είναι ψυχοθεραπευτής εκπαιδευτής και επόπτης Gestalt, μέλος της EAGT και της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt (HAGT). Κάτοχος ECP (European Certificate of Psychotherapy). Ιδιωτεύει στο γραφείο του στον Αγ. Δημήτριο κάνοντας ατομική, ομαδική ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική ζευγαριών.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ €190

 

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Στο χώρο του Gestalt Foundation, Ηπείρου 37, 173 41, στον Αγ. Δημήτριο, 2ος όροφος.