Εκπαιδευτικά - Βιωματικά εργαστήρια

Το Gestalt Foundation οργανώνει και προσφέρει κάθε χρόνο εκπαιδευτικά – βιωματικά εργαστήρια που καλύπτουν συγκεκριμένα θέματα που αφορούν στις ανθρώπινες σχέσεις, στην οικογένεια, στα συναισθήματα, στον εργασιακό χώρο.

 

Τα εργαστήρια αυτά απευθύνονται στους εκπαιδευόμενους του Gestalt Foundation, σε επαγγελματίες του χώρου της ψυχικής υγείας και των Ανθρωπίνων Επιστημών, καθώς και σε άτομα που επιθυμούν να πάρουν μια «γεύση» από τη θεωρία, τη μεθοδολογία και τις εφαρμογές της θεραπείας Gestalt αλλά και να γνωρίσουν περισσότερο τον εαυτό τους, να πειραματιστούν με πιο εκφραστικούς τρόπους επικοινωνίας και να έρθουν σε επαφή με ενδοπροσωπικές και διαπροσωπικές συγκρούσεις.

 

Παρατήρηση:

Για συμμετοχή σε κάποιο από τα εργαστήρια του παραπάνω κύκλου ή σε όλο τον κύκλο, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Απαραίτητη προϋπόθεση για δήλωση συμμετοχής είναι η καταβολή προκαταβολής (30% του κόστους συμμετοχής) τουλάχιστον 15 μέρες πριν την έναρξη του εργαστηρίου, η οποία δεν επιστρέφεται. Η εξόφληση πρέπει να γίνεται πριν τη πραγματοποίηση του εκάστοτε εργαστηρίου. Σε περιπτώσεις κύκλου εργαστηρίων η εξόφληση πρέπει να γίνεται πριν την έναρξη του τελευταίου εργαστηρίου.

Κάποτε μου έδωσαν ένα κομμάτι πηλό και μου είπαν να φτιάξω ένα σχήμα. Ήταν στον πρώτο χρόνο της εκπαίδευσής μου στη Gestalt. Μετά από αρκετά χρόνια ενασχόλησής μου με την…
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ: Η διεξαγωγή του έχει προγραμματιστεί με φυσική παρουσία αλλά σε περίπτωση νέων περιοριστικών μέτρων, λόγω πανδημίας COVID 19, θα ακυρωθούν.   Η παρακολούθηση όλου του κύκλου εργαστηρίων δεν είναι…