Ομάδα Εφήβων

Το Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Εκπαίδευσης Gestalt Foundation διοργανώνει ομάδα εφήβων από τον Ιανουάριο του 2022 και για 8 συναντήσεις.

Ζούμε σε μια ιδιαίτερα απαιτητική και στρεσογόνα εποχή με τη διαχείριση της καθημερινότητας να προβληματίζει πολλούς εφήβους, τόσο σε θέματα που αφορούν το σχολείο όσο και σε θέματα που αφορούν τα συναισθήματά τους, τη σεξουαλικότητά τους, τη σχέση τους με τους γονείς και τους φίλους τους, το μέλλον τους.

Η ομάδα θα συναντηθεί για 1η φορά την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 18:00.

Η ομάδα θα συσταθεί ύστερα από ατομικές, δωρεάν συναντήσεις με τους γονείς των εφήβων και αφού συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετεχόντων, θα γίνει μια πρώτη συνάντηση της ομάδας, όπου θα αποφασιστούν η διάρκεια και η συχνότητα και η θεματολογία των συναντήσεων.

Την ομάδα συντονίζουν:

Σγούρου Μαρία, Αναπτυξιακή Ψυχολόγος Α.Π.Θ., Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt

Τέλλογλου Φώτης, Εκπ. Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Gestalt

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Εγνατίας 117, Θεσσαλονίκη (γραφείο Σγούρου Μαρίας)

ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 80€

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Για γονείς: τηλεφωνική επικοινωνία με τη γραμματεία του Gestalt Foundation στο 2310283588 ή αποστολή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για εφήβους: ζήτησε από τους γονείς σου να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία.