Δουλεύοντας με τη ντροπή στην θεραπεία Gestalt

Ποιά είναι η σχέση της ντροπής με το άγχος; Πώς διαφοροποιείται η ντροπή από την ενοχή; Πώς δουλεύει ένας θεραπευτής Gestalt με τη ντροπή; Πώς συναντά τον θεραπευόμενο στη ντροπή;

Μέσα από την θεωρία και τη μεθοδολογία της Θεραπείας Gestalt, μέσα από μία βιωματική - εποπτική διαδικασία και μέσα από παραδείγματα και θεωρητική ανάλυση θα επεξεργαστούμε αυτά και άλλα σχετικά ερωτήματα.

 

Η ντροπή είναι το συναίσθημα που συνοδεύεται από την εμπειρία “δεν είμαι ok” ή “δεν είμαι αρκετός”.

 

Η εμπειρία της ντροπής είναι από τα πιο συχνά και λιγότερο κατανοητά θέματα που αναφύονται κατά τη θεραπευτική διαδικασία. Συχνά οι θεραπευτές, διστάζουν να δουλέψουν με την ντροπή, γιατί καμιά φορά τη βιώνουν και οι ίδιοι και δυσκολεύονται να την αναγνωρίσουν.

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προσεγγίσουν τα εργαλεία της Θεραπείας Gestalt για τη ντροπή και να τα προσαρμόσουν στο προσωπικό τους ύφος.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: Σαβ. 20 & Κυρ. 21 Φεβρουαρίου 2016, 10:00 – 17:00

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: Μιχαηλίδης Κώστας, απόφοιτος του TEESSIDE COLLEGE, Counselling and Psychological Science, είναι Ψυχοθεραπευτής και εκπαιδευτής Gestalt, μέλος της E.A.G.T. Ιδιωτεύει στο προσωπικό του γραφείο στον Αγ. Δημήτριο κάνοντας ατομική, ομαδική ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική ζευγαριών. Είναι επίσης μέλος και ταμίας του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt (H.A.G.T.)

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 140€

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή και κράτηση, καλέστε μας στο 210 7254010 ή στείλτε μας E-mail μέσω της φόρμας επικοινωνίας με θέμα:Δουλεύοντας με τη ντροπή στην θεραπεία Gestalt και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.