Ο θάνατος ως αναπόσπαστη αλήθεια της ζωής μας

Σε αυτό το σεμινάριο θα διερευνηθεί ο τρόπος με τον οποίο οι σύγχρονες συνθήκες ζωής επηρεάζουν τις αντιλήψεις μας σχετικά με το θάνατο και επιδρούν στη διαδικασία του τρόπου που πενθούμε / θρηνούμε για την απώλεια σημαντικών ανθρώπων στη ζωή μας.

Πολλές φορές η απώθηση του πόνου, καθώς και η αποφυγή της διαδικασίας του θρήνου, επιδρούν αρνητικά στη σωματική και ψυχική υγεία.

Θα εστιάσουμε στη θεωρία και στις εφαρμογές της, καθώς και στα προσωπικά θέματα των συμμετεχόντων σε σχέση με την απώλεια.

Αυτό το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε δύο διήμερα εργαστήρια ως ακολούθως:

ΗΜΕΡ/ΜΗΝΙΕΣ: Σαβ. 13 & Κυρ. 14 Φεβρουαρίου 2016, 10:00 – 17:00

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ: Γιάννα Γιαμαρέλου, M.Α. Κλινικής Ψυχολογίας, Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια & Επόπτρια Gestalt, Μέλος της EAGT, κάτοχος ECP, Ιδρυτικό Μέλος του κέντρου Ψυχοθεραπείας & Εκπαίδευσης Gestalt Foundation. Ιδρυτικό μέλος. της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt.

ΗΜΕΡ/ΜΗΝΙΕΣ: Σαβ. 2 & Κυρ. 3 Απριλίου 2016, 10:00 – 17:00

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ: Δέσποινα Μπάλλιου, M.Sc. Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια & Επόπτρια Gestalt, μέλος της EAGT. Κάτοχος ECP. Εκπαιδευμένη στη μέθοδο Τραυματοθεραπείας EMDR., Ιδρυτικό Μέλος του κέντρου Ψυχοθεραπείας & Εκπαίδευσης Gestalt Foundation. Ιδρυτικό μέλος και γραμματέας του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 280€