4η Διεθνής Καλοκαιρινή Κατασκήνωση Gestalt Foundation

4η Διεθνής Καλοκαιρινή Κατασκήνωση Gestalt Foundation

4η Διεθνής Καλοκαιρινή Κατασκήνωση

Δασικό Χωριό «Λιβαδάκι»

Καρπενήσι 11-15 Ιουλίου 2018

«Βρίσκοντας το Βορρά μου»

 

Στη ζωή μας χρησιμοποιούμε συχνά χάρτες. Στην εκπαίδευση ως θεραπευτές μιλάμε για τη «χαρτογράφηση της θεραπευτικής διαδρομής».

Στην αυτογνωσία αναφερόμαστε στη «χαρτογράφηση της διαδρομής της ζωής μου».

Σε κάθε περίπτωση … για να προσανατολιστώ, χρειάζεται να βρω το Βορρά … τον δικό μου Βορρά...»

Στην κατασκήνωση φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα προσπαθήσουμε μέσα από το ομαδικό πνεύμα και τη σχεσιακή διαδικασία που διακρίνει την κατασκήνωση να «μοιραστούμε» γνώσεις και εμπειρία μέσα από παιχνίδια προσανατολισμού, χαρτογράφηση, ορειβασία, canyoning, διαλογισμό, yoga, σύγχρονο και πρωτόγονο χορό, κρουστά, ιππασία, flying fox, τοξοβολία, πεζοπορία, bird watching, δημιουργικά εργαστήρια και μεγάλα νυχτερινά παιχνίδια.

Η κατασκήνωση απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Θα υπάρχει κατάλληλα διαμορφωμένο πρόγραμμα για τα παιδιά όλων των ηλικιών.

Συντονίστριες:

Αντωνία Κωνσταντινίδου, MSc Κοινωνικής & Κλινικής Ψυχολογίας ΑΠΘ, Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια & Επόπτρια Gestalt, Μέλος ΣΕΨ, EAGT, E.A.P., Πρόεδρος και Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt, κάτοχος ECP, Ιδρυτικό Μέλος Gestalt Foundation

Μαρία Φαρμάκη, Νηπιοβρεφοκόμος, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt. Μέλος του ΠΑΣΥΒΝ, Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχοθεραπείας Gestalt & της EAGT

Κάτια Χατζηλάκου, MSc Κοινωνικής & Κλινικής Ψυχολογίας ΑΠΘ, Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια & Επόπτρια Gestalt, Μέλος ΣΕΨ, Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt & EAGT, Κάτοχος ECP, Ιδρυτικό Μέλος Gestalt Foundation

 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Σπιτάκια Δασικού Χωριού

Τα σπιτάκια διαθέτουν δύο δίκλινα δωμάτια με δυνατότητα φιλοξενίας επιπλέον ατόμου σε ράντζο, mini κουζίνα και μπάνιο.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού δωματίων

Σκηνή στον περιβάλλοντα χώρο του Δασικού Χωριού

Οι κατασκηνωτές θα έχουν πρόσβαση στις υποδομές του Δασικού Χωριού (εξωτερικές τουαλέτες και ντουζάκια)

                                           

Κόστος Συμμετοχής (για τους διαμένοντες στα σπιτάκια):

5ήμερο (από Τετάρτη 11/7/2018 – 15/7/2018)                                 360€

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: 4 διανυκτερεύσεις, 4 πρωινά, 3 δείπνα καθώς και το εορταστικό δείπνο της πυράς το Σάββατο το βράδυ.

3ήμερο (από Παρασκευή 13/7/2017 – 15/7/ 2017)            260€

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: 2 διανυκτερεύσεις, 2 πρωινά, ένα δείπνο καθώς και το εορταστικό δείπνο της πυράς το Σάββατο το βράδυ.

Κόστος Συμμετοχής (για τους διαμένοντες σε σκηνές):

5ήμερο (από Τετάρτη 11/7/2018 – 15/7/2018)                                 280€

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: 4 διανυκτερεύσεις, 4 πρωινά, 3 δείπνα καθώς και το εορταστικό δείπνο της πυράς το Σάββατο το βράδυ.

3ήμερο (από Παρασκευή 13/7/2018 – 15/7/ 2018)                         200€

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: 2 διανυκτερεύσεις, 2 πρωινά, ένα δείπνο καθώς και το εορταστικό δείπνο της πυράς το Σάββατο το βράδυ.

Στο φαγητό θα υπάρχει και επιλογή για χορτοφάγους. Παρακαλώ ενημερώστε τη γραμματεία στη Θεσσαλονίκη για οποιαδήποτε διατροφική ή άλλη ανάγκη πριν την έναρξη της κατασκήνωσης.

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται: καφέδες, αναψυκτικά, αλκοολούχα ποτά, σνακ, rafting, canoeing, kayak, canyoning, flying fox, τοξοβολία, ιππασία.

Για την επικύρωση συμμετοχής, ιδιαίτερα για τη διαμονή στα σπιτάκια, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η καταβολή προκαταβολής (30%) το αργότερο μέχρι τις 25 Μαΐου 2018. Λόγω του residential χαρακτήρα του σεμιναρίου και της ειδικής διαμόρφωσης των δωματίων και του περιβάλλοντα χώρου θα πρέπει να έρθετε σε τηλεφωνική επαφή με τη γραμματεία του Κέντρου στη Θεσσαλονίκη για την κράτηση δωματίου ή χώρου σκηνής.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων παρακαλώ επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Κέντρου στη Θεσσαλονίκη, καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 17:00 στο τηλέφωνο +30 2310 283588 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.