3η Διεθνής Καλοκαιρινή Κατασκήνωση Gestalt Foundation

3η Διεθνής Καλοκαιρινή Κατασκήνωση Gestalt Foundation

Για 3η συνεχή χρονιά το Κέντρο οργανώνει την καλοκαιρινή του κατασκήνωση.

Δασικό Χωριό «Λιβαδάκι»

Καρπενήσι 5-9 Ιουλίου 2017

 

… και το ουράνιο τόξο βγαίνει πάντα μετά από καταιγίδα …

… στο φαράγγι «πάντα βρέχει» λέτε να έχει «πάντα ουράνια τόξα»; Αν είστε κι εσείς εξίσου περίεργοι με μας κι αγαπάτε την περιπέτεια, την ομαδική ζωή στη φύση, τα ρίσκα και τις αλλαγές, ελάτε μαζί μας φέτος το καλοκαίρι στην 3η καλοκαιρινή κατασκήνωση του Gestalt Foundation στο δασικό χωριό «Λιβαδάκι» στο Καρπενήσι, 5 με 9 Ιουλίου 2017 … ν’ αναζητήσουμε τα «ουράνια τόξα» και τις δυνατότητες που κρύβονται πίσω από τις καταιγίδες της ζωής μας.

 

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα προσπαθήσουμε μέσα από το ομαδικό πνεύμα και τη σχεσιακή διαδικασία που διακρίνει την κατασκήνωση να «μοιραστούμε» γνώσεις και εμπειρία μέσα από ορειβασία, rafting, canoeing, kayak, canyoning, διαλογισμό, yoga, σύγχρονο και πρωτόγονο χορό, κρουστά, ιππασία, flying fox, τοξοβολία, πεζοπορία, bird watching, δημιουργικά εργαστήρια και μεγάλα νυχτερινά παιχνίδια.

 

Η κατασκήνωση απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Θα υπάρχει κατάλληλα διαμορφωμένο πρόγραμμα για τα παιδιά όλων των ηλικιών.

 

Συντονίστριες:

Αντωνία Κωνσταντινίδου, MSc Κοινωνικής & Κλινικής Ψυχολογίας ΑΠΘ, Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια & Επόπτρια Gestalt, Μέλος ΣΕΨ, EAGT, E.A.P., Πρόεδρος και Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt, κάτοχος ECP, Ιδρυτικό Μέλος Gestalt Foundation

Μαρία Φαρμάκη, Νηπιοβρεφοκόμος, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt. Μέλος του ΠΑΣΥΒΝ, Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχοθεραπείας Gestalt & της EAGT

Κάτια Χατζηλάκου, MSc Κοινωνικής & Κλινικής Ψυχολογίας ΑΠΘ, Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια & Επόπτρια Gestalt, Μέλος ΣΕΨ, Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt & EAGT, Κάτοχος ECP, Ιδρυτικό Μέλος Gestalt Foundation

 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Σπιτάκια Δασικού Χωριού

Τα σπιτάκια διαθέτουν δύο δίκλινα δωμάτια με δυνατότητα φιλοξενίας επιπλέον ατόμου στον κοινόχρηστο χώρο, mini κουζίνα και μπάνιο.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού δωματίων

 

Σκηνή στον περιβάλλοντα χώρο του Δασικού Χωριού

Οι κατασκηνωτές θα έχουν πρόσβαση στις υποδομές του Δασικού Χωριού (εξωτερικές τουαλέτες και ντουζάκια)

 

Κόστος Συμμετοχής (για τους διαμένοντες στα σπιτάκια):

5ήμερο (από Τετάρτη 5/7/2017 – 9/7/2017) 350€

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: 4 διανυκτερεύσεις, 4 πρωινά, 3 δείπνα καθώς και το εορταστικό δείπνο της πυράς το Σάββατο το βράδυ.

3ήμερο (από Παρασκευή 7/7/2017 – 9/7/ 2017) 250€

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: 2 διανυκτερεύσεις, 2 πρωινά, ένα δείπνο καθώς και το εορταστικό δείπνο της πυράς το Σάββατο το βράδυ.

 

Κόστος Συμμετοχής (για τους διαμένοντες σε σκηνές):

5ήμερο (από Τετάρτη 5/7/2017 – 9/7/2017) 270€

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: 4 διανυκτερεύσεις, 4 πρωινά, 3 δείπνα καθώς και το εορταστικό δείπνο της πυράς το Σάββατο το βράδυ.

3ήμερο (από Παρασκευή 7/7/2017 – 9/7/ 2017) 190€

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: 2 διανυκτερεύσεις, 2 πρωινά, ένα δείπνο καθώς και το εορταστικό δείπνο της πυράς το Σάββατο το βράδυ.

 

Στο φαγητό θα υπάρχει και επιλογή για χορτοφάγους. Παρακαλώ ενημερώστε τη γραμματεία για οποιαδήποτε διατροφική ή άλλη ανάγκη πριν την έναρξη της κατασκήνωσης.

 

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται: καφέδες, αναψυκτικά, αλκοολούχα ποτά, σνακ, rafting, canoeing, kayak, canyoning, flying fox, τοξοβολία, ιππασία.

 

Για την επικύρωση συμμετοχής, ιδιαίτερα για τη διαμονή στα σπιτάκια, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η καταβολή προκαταβολής (30%) το αργότερο μέχρι τις 26 Μαΐου 2017. Λόγω του residential χαρακτήρα του σεμιναρίου και της ειδικής διαμόρφωσης των δωματίων και του περιβάλλοντα χώρου θα πρέπει να έρθετε σε τηλεφωνική επαφή με τη γραμματεία του Κέντρου για την κράτηση δωματίου ή χώρου σκηνής.

 

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων παρακαλώ επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Κέντρου, καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 17:00 στο τηλέφωνο +30 2310 283588 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας μας.