Βιβλιοπαρουσίαση: Η τέχνη της Αλλαγής, στις 15/12/2017 στην Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟΣ, στη Θεσσαλονίκη

Βιβλιοπαρουσίαση: Η τέχνη της Αλλαγής, στις 15/12/2017 στην Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟΣ, στη Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 & ώρα 19:00, στην Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟΣ (Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου “Η Τέχνη της Αλλαγής Gestalt: μια διαφορετική προσέγγιση σε επιχειρήσεις και οργανισμούς” των εκδόσεων Ι. Σιδέρης.

Συγγραφείς του βιβλίου είναι οι κκ Frans Meulmeester*, Γιώργος Σταμάτης** και Ιωάννα Ρίζου***, που είναι συνεργάτες του Gestalt Foundation, Κέντρου Ψυχοθεραπείας & Εκπαίδευσης, και συντονιστές του κύκλου εργαστηρίων «Gestalt in Organizations»

Η έκδοση αυτή αποτελεί ένα βασικό εγχειρίδιο στα Ελληνικά για τον κύκλο εργαστηρίων «Gestalt in Οrganizations» που αναλύει τη θεωρία της Gestalt ως παράγοντα δημιουργικής αλλαγής στους Οργανισμούς, συνδέει το χώρο των Οργανισμών, των Επιχειρήσεων και του management με την προσέγγιση Gestalt και περιλαμβάνει μελέτες περιπτώσεων (case studies), που παρουσιάζουν, σε εφαρμοσμένο και πρακτικό επίπεδο, τον τρόπο με τον οποίο «δουλεύει» η Gestalt σε Επιχειρήσεις και Οργανισμούς.

Οι συντονιστές της εκδήλωσης απάντησαν σε πλήθος ερωτήσεων από το κοινό και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων.