«Δουλεύοντας με το άγχος σύμφωνα με τη θεραπεία Gestalt» - 2ο Μέρος*

Στο δεύτερο μέρος του σεμιναρίου «Άγχος και Θεραπεία Gestalt» θα επικεντρωθούμε σε αυτό που χρειάζεται ο κάθε συμμετέχων. Θα συζητήσουμε την επιρροή του πρώτου μέρους για τον καθένα και θα διερευνήσουμε την ανάγκη για την εξέλιξή του. Ανάλογα με την ανάγκη για εμβάθυνση είτε στη θεωρία και τη μεθοδολογία είτε στην εποπτική διεργασία, θα δοθεί ανάλογος χρόνος και χώρος για την ανάπτυξη του κάθε θεραπευτή σχετικά με το θέμα.

Η άμεση δήλωση συμμετοχής θα μας δώσει την ευκαιρία για μια αρτιότερη προετοιμασία για το δεύτερο σεμινάριο σε αυτό το τόσο βασικό κι επίκαιρο (πάντα) θέμα!

Ημέρα/ Ώρα: Σάββατο 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015, 10:00 – 17:00

Ημέρα/Ώρα: Κυριακή 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015, 10:00 – 17:00

Συντονισμός: Κωνσταντινίδου Αντωνία, MSc Κοινωνικής & Κλινικής Ψυχολογίας ΑΠΘ, Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια & Επόπτρια Gestalt, Μέλος ΣΕΨ, EAGT, E.A.P., Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt, κάτοχος ECP, Ιδρυτικό Μέλος Gestalt Foundation

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 160€

* Το σεμινάριο απευθύνεται ΜΟΝΟ σε εκπαιδευόμενους του Κέντρου και σε επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας που έχουν ήδη παρακολουθήσει το 1ο Μέρος. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 15 άτομα και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.