ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Δ. ΜΠΑΛΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΠΙΣΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Δ. ΜΠΑΛΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΠΙΣΝ

Την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, 19:00 – 21:00 η κα Δ. Μπάλλιου έκανε μία παρουσίαση για τα μέλη του ιδρύματος με θέμα «Αισθήσεις».

 

Μία παρουσίαση για τις πέντε αισθήσεις: όραση, ακοή, όσφρηση, γεύση και αφή μέσα μέσα από την οπτική της ψυχοθεραπευτικής προσέγγισης Gestalt και τη σημαντικότητά τους στη ζωή μας! Για τις αισθήσεις που ενεργοποιούν το σώμα, το συναίσθημα και την έκφρασή του. Ζωντανεύουν την επαφή μας με το περιβάλλον και ενισχύουν τη δημιουργικότητά μας και την τέχνη του «ευ ζην», καθώς όταν ερχόμαστε σε επαφή με αυτές γινόμαστε ζωγράφοι, σκηνοθέτες, γλύπτες, συνθέτες, ποιητές της ζωής μας εμπλουτίζοντάς την γόνιμα.

 

Μέσα στην παρουσίαση αυτή, η κα Δ. Μπάλλιου διερεύνησε και πειραματίστηκε με το κοινό μέσω της διαδικασίας της επίγνωσης και συζητώντας μοιράστηκαν όλοι με μεγάλη ανταπόκριση την εμπειρία τους!

 

Μπάλλιου Δέσποινα, M.Sc. Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια & Επόπτρια Gestalt, Ιδρυτικό μέλος του Gestalt Foundation, Κέντρου Ψυχοθεραπείας και εκπαίδευσης και της EEΨG (Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt).