Εορταστικό Δείπνο του Gestalt Foundation Αθήνας με τους Συνεργάτες του

Εορταστικό Δείπνο του Gestalt Foundation Αθήνας με τους Συνεργάτες του

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, στις 8:00μμ στο μεξικάνικο εστιατόριο Diferente, Βεντήρη 7, 115 28, στην Αθήνα το προσωπικό του Gestalt Foundation Αθήνας συναντήθηκε με όλους τους συνεργάτες, εκπαιδευτές του κέντρου, για να φάνε, να πιούνε να γιορτάσουνε και να καλωσορίσουνε μαζί την «επαναφορά» στη νέου είδους «κανονικότητα».

 

Λόγω της πανδημίας του Covid 19 διανύσανε όλοι μία δύσκολη, πολύ επίπονη και απαιτητική περίοδο η οποία ακόμη δεν φαίνεται να έχει φθάσει στο τέλος της. Ανατράπηκε η καθημερινότητα με όλες τις συνήθειες, η συναναστροφή μεταλλάχθηκε σε μια απειλή, η επικοινωνία, η επαφή  και το μοίρασμα απαιτούσαν νέους διαύλους και τρόπους.

 

Το Gestalt Foundation Αθήνας οργάνωσε αυτό το δείπνο θέλοντας να ευχαριστήσει θερμά και εμπράκτως τους συνεργάτες εκπαιδευτές του που με την ταχύτατη δημιουργική προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα, τον ακέραιο επαγγελματισμό τους, την πρόθυμη και συστηματική συνεργασία τους και την αφοσίωσή τους στο καθήκον συνετέλεσαν, στο να ολοκληρωθούν χωρίς απώλειες, όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες του κέντρου και το Gestalt Foundation να φανεί αντάξιο των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης των εκπαιδευομένων του!

 

Το δείπνο εξελίχθηκε σε μία πολύ κεφάτη βραδιά, όπως παλιά, από κοντά, μιας και όλοι οι παρευρισκόμενοι ήταν εμβολιασμένοι, με τη συνειδητοποίηση του πόσο πολύ τους έχει λείψει αυτή η κοντινή επαφή και το μοίρασμα στην καθημερινότητά τους!