Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ, κορωνίδα στην κινητοποίηση των ατόμων στην κρίση

Τους τρεις τελευταίους μήνες βιώσαμε στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο κάποιες αληθινά πρωτόγνωρες καταστάσεις που ανατρέψανε την καθημερινότητά μας, ακινητοποίησαν τις δραστηριότητές μας και κρίθηκαν οι καθιερωμένοι τρόποι  που ενεργούμε ως πολίτες, ως επαγγελματίες αλλά και ως κοινωνικά όντα ακατάλληλοι έως απαγορευτικοί!

Οι τόσο αναπάντεχες και απρόβλεπτες καταστάσεις που στην αρχή σε αποδιοργανώνουν, σε παγιδεύουν και σε εγκλωβίζουν σε μία αδυναμία και αδράνεια, απαιτούν τη δημιουργική μας προσαρμογή, τόσο σε ατομικό όσο και σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο.

Έτσι και εμείς, στο Gestalt Foundation, μετά την πρώτη αμηχανία, προσαρμοστήκαμε δημιουργικά, αντιδράσαμε και δραστηριοποιηθήκαμε έγκαιρα, με άριστη οργάνωση, συνεργασία, ανταπόκριση, προθυμία ακόμη και με αυτοθυσία από την πλευρά των ιδρυτριών εκπαιδευτριών!!! Με την εξαιρετική καθοδήγηση και την αμέριστη συμπαράσταση και αφοσίωση του συνεργάτη μας, υπεύθυνου τεχνικής υποστήριξης καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα και κάποιες από τις άλλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες του ακαδημαϊκού μας έτους 2019-2020 μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα ΖΟΟΜ US ούτως ώστε να μην χαθεί ούτε μία ημέρα εκπαίδευσης από τους σπουδαστές μας που εμπιστεύθηκαν to Gestalt Foundations για να εκπονήσουν τις σπουδές τους για Ψυχοθεραπευτές και Σύμβουλοι Gestalt.

Βεβαίως από τους καταλύτες της επιτυχίας αυτού του εγχειρήματος υπήρξαν και όλοι οι εκπαιδευτές μας που ανταποκρίθηκαν πολύ θετικά και με αυταπάρνηση όπως και ο μεγαλύτερος αριθμός των εκπαιδευομένων πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που τελικά και εκείνοι μετά από την διαδικτυακή  διεξαγωγή των διαφόρων δραστηριοτήτων εξέφρασαν κι εκείνοι με τη σειρά τους θετικά, κατά κύριο λόγο, σχόλια!

Αυτά ως προς το παρελθόν! Τώρα κοιτάζουμε με θάρρος, εμπιστοσύνη και αισιοδοξία το μέλλον και προετοιμάζουμε και οργανώνουμε όλα μας τα προγράμματα για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2020-2021!!!