ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΟΠΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΟΠΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 20 χρόνων του, το Gestalt Foundation εγκαινιάζει στη Θεσσαλονίκη ένα διετές πρόγραμμα εκπαίδευσης στην εποπτεία που απευθύνεται τόσο σε θεραπευτές Gestalt όσο και σε θεραπευτές άλλων προσεγγίσεων. Η εποπτεία προσφέρει «χώρο» και «χρόνο» για ανατροφοδότηση, προσανατολισμό, στήριξη, αναζήτηση, καθοδήγηση του θεραπευτή τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Οι θεωρητικοί άξονες θα διδαχθούν σε 5 τριήμερες εκπαιδευτικές συναντήσεις και περιλαμβάνουν 75 ώρες θεωρίας και μεθοδολογίας και 45 ώρες hypervision (υπερεποπτεία).

Οι εκπαιδευτές που θα συντονίσουν το πρόγραμμα είναι διακεκριμένοι ψυχοθεραπευτές Gestalt, προσκεκλημένοι από το εξωτερικό, με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στο συγκεκριμένο θέμα καθώς και τα ιδρυτικά μέλη του κέντρου όπως: Levi N., HewitEvans J., Denham-Vaughan S., Balliou D., Hatzilakou K., Konstantinidou A. Yiamarelou Y.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα, στα γραφεία του Gestalt Foundation, στη Θεσσαλονίκη (Μητροπόλεως 109, στον 2ο όροφο) και οι δηλώσεις συμμετοχής θα οριστικοποιηθούν μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2018.