Πρώτη περιοδική έκδοση με τον διακριτικό τίτλο «Δι-Εργασίες»

Πρώτη περιοδική έκδοση με τον διακριτικό τίτλο «Δι-Εργασίες»

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια, είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι το Gestalt Foundation κυκλοφόρησε την πρώτη περιοδική έκδοση για την ψυχοθεραπεία Gestalt, στα ελληνικά, με τον διακριτικό τίτλο «Δι-Εργασίες»!

 

Μετά από 20 χρόνια πορείας, ως κέντρο ψυχοθεραπείας και εκπαίδευσης, αποφασίσαμε να συλλέξουμε τον πλούτο των εργασιών των εκπαιδευομένων μας στα ελληνικά και να τον μοιραστούμε με όλους αυτούς που ενδιαφέρονται για την ψυχοθεραπεία Gestalt! Εργασίες, μέσα στις οποίες, οι εκπαιδευόμενοί μας, όχι μόνο περιγράφουν με σαφήνεια βασικές έννοιες και αρχές της θεωρίας και της μεθοδολογίας της ψυχοθεραπείας Gestalt, αλλά καταθέτουν και τη δική τους προσωπική, επιστημονική ματιά!

 

Αυτή η πρωτοβουλία, όπως αποδείχτηκε, ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη δουλειά! Πολλές αξιόλογες εργασίες… πολλά σημαντικά θέματα… Έπρεπε να γίνει επιλογή! Αποφασίσαμε λοιπόν ότι ένα μόνο βιβλίο δεν ήταν αρκετό για να χωρέσει όλον αυτόν τον όγκο της τόσο πλούσιας ύλης γι αυτό και προχωρήσαμε στο τολμηρό εγχείρημα της περιοδικής έκδοσης!

 

Το πρώτο αυτό τεύχος εστιάζεται σε μία αναδρομή της ιστορικής εξέλιξης της θεραπείας Gestalt, καθώς και σε παρουσιάσεις θεμάτων όπως ο ολισμός, η φαινομενολογία, η θεωρία πεδίου, ο διάλογος και η δέσμευση!

 

Ελπίζουμε να απολαύσετε την ανάγνωση τόσο όσο εμείς απολαύσαμε την προετοιμασία!