Ομάδα Θεραπείας Gestalt: Αυτογνωσία, Επαφή, Συνάντηση

Η θεραπεία Gestalt ξεκίνησε μέσα από τις κοινότητες και τις ομάδες, και μέχρι και σήμερα η ιστορία της διαμορφώνεται μέσα από αυτές. Η ομάδα είναι το πεδίο μέσα στο οποίο τα ατομικά ζητήματα γίνονται συλλογικά, η προσωπική έκφραση γίνεται μοίρασμα, και η στήριξη συμβαίνει αυθόρμητα μέσα στη σχέση. Από αυτό το χειμώνα και για τα επόμενα τρία χρόνια, θα φτιάξουμε μια μικρή κοινότητα, τη δική μας ομάδα θεραπείας, βασισμένη στις αρχές της Ψυχοθεραπεία Gestalt. Σε αυτή την ομάδα, θα δουλέψουμε ο καθένας και η καθεμιά ατομικά, αλλά και όλοι και όλες μαζί. Στόχος μας να αυξήσουμε την επίγνωσή μας, να βρούμε τον προσωπικό μας χώρο μέσα στις διαφορετικές φωνές της ομάδας, να μοιραστούμε βιώματα. Ακόμα περισσότερο, να διαμορφώσουμε τόσο νέες εμπειρίες, όσο και νέες πτυχές και ποιότητες, σε ένα ασφαλές πλαίσιο εμπιστοσύνης, που θα συν- δημιουργήσουμε όλοι και όλες μαζί.

 

Η ομάδα θεραπείας απευθύνεται σε εκπαιδευόμενους/-ες του κέντρου, όπως και σε άτομα που επιθυμούν να δουλέψουν θεραπευτικά πάνω σε θέματα αυτογνωσίας, αλλά και επαφής και επικοινωνίας σε ένα ομαδικό πλαίσιο.

 

Τετάρτη 19:00 – 22:00

Συχνότητα: κάθε 15 ημέρες

Θα ενημερωθείτε για την ημερομηνία έναρξης

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:     €80/ μήνα

                                              €60/ μήνα (τιμή για φοιτητές του Κέντρου)

 

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Gestalt Foundation, Ασκληπιού 6, 41222 Λάρισα

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ:                  

Λιάνα Δάκτυλα, Ψυχολόγος Α.Π.Θ., Απόφοιτη Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt, Μέλος Σ.Ε.Ψ., Μέλος Δ.Σ. της Ε.Φ.Υ.Κ.Ε. (Εταιρεία Φροντίδας, Υγείας και Εκπαίδευσης). Εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή Ε.Κ.Π.Α.

Μαριαλένα Τσιαμούρα, Νηπιαγωγός ΑΠΘ, MSc Psychology, Απόφοιτη Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt.

Δηλώσεις συμμετοχής: Gestalt Foundation, 2310 283588 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.