“Ο θάνατος ως αναπόσπαστη αλήθεια της ζωής μας”

Σε αυτό το σεμινάριο θα διερευνηθεί ο τρόπος με τον οποίο οι σύγχρονες συνθήκες ζωής επηρεάζουν τις αντιλήψεις μας σχετικά με τον θάνατο και επιδρούν στη διαδικασία του τρόπου που πενθούμε και θρηνούμε τις σημαντικές απώλειες της ζωής μας.

Πολλές φορές η απώθηση του πόνου, καθώς και η αποφυγή της διαδικασίας του θρήνου, επιδρούν αρνητικά στη σωματική και ψυχική μας υγεία.

Θα εστιάσουμε στη θεωρία και στις εφαρμογές της, καθώς και στα προσωπικά θέματα των συμμετεχόντων σε σχέση με την απώλεια.

 

 Αυτό το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε δύο διήμερα εργαστήρια ως ακολούθως:

 

ΗΜΕΡ/ΜΗΝΙΕΣ:   Σαβ. 15 & Κυρ. 16 Ιανουαρίου 2022,    10:00 – 17:00                             

                             Σαβ. 12 & Κυρ. 13 Φεβρουαρίου 2022, 10:00 – 17:00

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ: Γιάννα Γιαμαρέλου, M.Α. Κλινικής Ψυχολογίας, Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια & Επόπτρια Gestalt, Μέλος της EAGT, κάτοχος ECP, Ιδρυτικό Μέλος του κέντρου Ψυχοθεραπείας & Εκπαίδευσης Gestalt Foundation και της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  €300

 

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ: Η διεξαγωγή του έχει  προγραμματιστεί με φυσική παρουσία αλλά σε περίπτωση νέων περιοριστικών μέτρων, λόγω πανδημίας COVID 19, θα γίνει διαδικτυακά.

 

Παρατήρηση:

Για συμμετοχή στα εκπαιδευτικά – θεματικά εργαστήρια, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Απαραίτητη προϋπόθεση για δήλωση συμμετοχής είναι η καταβολή προκαταβολής (30% του κόστους συμμετοχής) τουλάχιστον 15 μέρες πριν την έναρξη του εργαστηρίου, η οποία δεν επιστρέφεται. Η εξόφληση πρέπει να γίνεται πριν τη πραγματοποίηση του εκάστοτε εργαστηρίου. Σε περιπτώσεις κύκλου εργαστηρίων η εξόφληση πρέπει να γίνεται πριν την έναρξη του τελευταίου εργαστηρίου.