Παρέμβαση στη κρίση

Αυτό που χαρακτηρίζει ένα άτομο σε περίοδο κρίσης είναι ότι βιώνει με αφόρητη δυσκολία ένα γεγονός ή μία κατάσταση ενώ δεν μπορεί να αντεπεξέλθει με τους ήδη υπάρχοντες μηχανισμούς και πηγές στήριξης που διαθέτει.

Παρόλο που συνήθως η χρονική διάρκεια της κρίσης είναι σύντομη, πολλές φορές παρατηρούνται σοβαρές συναισθηματικές, γνωστικές και συμπεριφορικές δυσλειτουργίες. Κάτω από την πίεση που βιώνει το άτομο βρίσκεται συχνά απέναντι σε καταστροφικές επιλογές μέχρι σε δίλημμα ζωής ή θανάτου.

Σε αυτές τις συναντήσεις, συνολικής διάρκειας 32 ωρών, θα δουλέψουμε:

  • Διάγνωση της κρίσης και της σοβαρότητάς της.
  • Πλάνα στήριξης ανάλογα με τη σοβαρότητα της κρίσης
  • Θεραπευτικές δεξιότητες
  • Προσωπική στήριξη του θεραπευτή
  • Εποπτεία

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
Σαβ. 11 & Κυρ. 12 Φεβ/ρίου 2017 - Ώρες: 10:00-18:00
Σαβ. 4 & Κυρ. 5 Μαρτίου 2017 - Ώρες: 10:00-18:00

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ: Γιάννα Γιαμαρέλου: M.Α. Κλινικής Ψυχολογίας, Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια & Επόπτρια Gestalt, μέλος της EAGT. Κάτοχος ECP (European Certificate of Psychotherapy). Ιδρυτικό μέλος Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt (Hagt).

  

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Στο χώρο του Gestalt Foundation, Γ. Σισίνη 39, 115 28, Πλησίον Hilton, στον 4ο όροφο.

 

 

 

Παρατήρηση: Για συμμετοχή στα εκπαιδευτικά – θεματικά εργαστήρια, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Απαραίτητη προϋπόθεση για δήλωση συμμετοχής είναι η καταβολή προκαταβολής (30% του κόστους συμμετοχής) τουλάχιστον 15 μέρες πριν την έναρξη του εργαστηρίου, η οποία δεν επιστρέφεται. Η εξόφληση πρέπει να γίνεται πριν τη πραγματοποίηση του εκάστοτε εργαστηρίου. Σε περιπτώσεις κύκλου εργαστηρίων η εξόφληση πρέπει να γίνεται πριν την έναρξη του τελευταίου εργαστηρίου.