Ο φόβος ως οδηγός στην πορεία της ζωής μας

Ο φόβος της απόρριψης, ο φόβος της αγάπης, ο φόβος της εγκατάλειψης, ο φόβος της ελευθερίας, ο φόβος της απώλειας, ο φόβος της προδοσίας, ο φόβος της αποτυχίας… ο φόβος… ο φόβος… ο φόβος…

Ο φόβος… αναπόσπαστο, αρχέγονο βίωμα της ύπαρξής μας ... μας ΟΔΗΓΕΙ τόσο σε βαθιές ψυχικές διεργασίες όσο και σε παγιωμένες επιλογές· επιλογές προστασίας, παραίτησης, ψυχαναγκαστικού ελέγχου, απομόνωσης, προκατάληψης αλλά και σε επιλογές εξέλιξης, δημιουργίας και αλλαγής. 

Αναγνωρίζουμε τους φόβους μας;

Τι θέση έχει ο φόβος στη ζωή μας και πώς τον διαχειριζόμαστε;

Ποιες είναι οι περιοχές του εαυτού μας που είναι σκόπιμο να αναπτύξουμε προκειμένου ο φόβος να μας οδηγήσει σε δημιουργικές επιλογές που μας δυναμώνουν και μας εξελίσσουν;

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Πέμπτη 13/12/2018                   Ώρα 18:00 – 20:00

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΕΣ: Δέσποινα Μπάλλιου: M.Sc. Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια & Επόπτρια Gestalt, μέλος της EAGT. Κάτοχος ECP (European Certificate of Psychotherapy). Εκπαιδευμένη στη μέθοδο Τραυματοθεραπείας EMDR.. Ιδρυτικό μέλος του Gestalt Foundation και της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt, (HAGT).
                             Παππά Εξαρμενία, Ψυχολόγος ( ΕΚΠΑ), MSc Mental Health Studies, Ψυχοθεραπεύτρια και Εκπαιδεύτρια Gestalt, Μέλος της EAGT και της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt (Hagt), PgCert Gestalt Body Process (Trained by James Kepner) Certificate in Performance Studies in Dance (Birkbeck College London).