Η ντροπή που με κρατάει δέσμιο

Το φαινόμενο της ντροπής είναι γνωστό σε όλους μας. Εμφανίζεται στην ζωή μας ανεξάρτητα από τη μόρφωση, την κουλτούρα και την ηλικία. Μπορεί να μας δυσκολέψει αλλά και να λειτουργήσει προστατευτικά.

Πώς σχηματίζεται η ντροπή στην ανάπτυξη του ατόμου; Πότε είναι υγιής και πότε τοξική; Ποιες μορφές μπορεί να πάρει και τέλος, με ποιους τρόπους μπορούμε να την αντιμετωπίζουμε;

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Πέμπτη 22/11/2018                           Ώρα 18:00 – 20:00

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ: Ιωάννα Κάτο, M.Sc.Ψυχολογίας, λογοθεραπεύτρια, ψυχοθεραπεύτρια Gestalt, επόπτρια, εκπαιδεύτρια, μέλος EAGT, HR&SR Comittee και Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt. Απόφοιτη ψυχολογίας (KUL) και λογοθεραπείας (UMCS) στην Πολωνία. Εκπαίδευση στην ψυχοθεραπεία Gestalt - Gestalt Foundation στην Αθήνα. Στο Ινστιτούτο Τραυματοθεραπείας στην Αθήνα - εκπαίδευση στην μέθοδο EMDR. Εκπαίδευση στην εποπτεία και στην εκπαίδευση ψυχοθεραπείας – European Centre of Psychotherapeutic Studies Κ.&J. Evans. Δουλεύει ιδιωτικά σε ατομικές συνεδρίες και συντονίζει εκπαιδευτικές ομάδες. Είναι εθελόντρια στο Κέντρο Ημέρας Βαβέλ.